Βάλτε λίγο αλεύρι μέσα σ' ένα τάπερ, ρίξτε μέσα τα κομματάκια το κρέας ή τα λαχανικά ή τα ψαράκια, που θέλετε να αλευρώσετε, κλείστε το τάπερ καλά και ανακινήστε το προς όλες τις κατευθύνσεις. Τα κομματάκια θα βγουν ομοιόμορφα αλευρωμένα, όπως πρέπει και χωρίς να ξοδέψετε πολύ αλεύρι, το οποίο στην συνέχεια πετάτε.
Αν δεν έχετε κατάλληλο τάπερ, η ίδια ιδέα, μπορεί να εφαρμοστεί και με μια σακούλα κατάλληλη για τρόφιμα. Μικρή λεπτομέρεια, σε κάθε περίπτωση, να έχετε έτοιμο το τηγάνι, βγάλτε αμέσως τα κομματάκια από το τάπερ, και τηγανίστε τα, γιατί αν μείνουν μέσα πολύ, θα βγάλουν τα υγρά τους και θα κολλάνε.
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ
Με αφορμή την έξαρση που παρουσιάζει σε διεθνή κλίμακα ο κορωνοϊός - Covid-19, αλλά...
Μαζέψαμε τα τελειωμένα ρολά τουαλέτας και τώρα στερέψαμε από ιδέες και δεν ξέρουμε, πως...
Έσπασε ή τελειώνει το ακριβό σας κραγιόν, που σας κόστισε ένα χέρι κι ένα πόδι να το...
Σε ένα μπολ ανακατεύουμε 4 κουταλιές της σούπας μαγειρική σόδα, με 2 κουταλιές της...
Δεν χρειάζεται κόπο, λένε. Χρειάζεται τρόπο! Και μιας και η άνοιξη είναι η...
Διαβάζω στην Huffington Post: Πλύνατε ένα ρούχο και μάζεψε; Υπάρχει τρόπος να...
Μια πολύ ωραία ιδέα, για να αξιοποιήσουμε τα δαντελένια πετσετάκια της γιαγιάς, βρήκαμε...
Ευκαιρία τώρα τις απόκριες να φτιάξουμε αποκριάτικες μάσκες, για παιδιά και μεγάλους....
Βαρεθήκαμε να αγοράζουμε πηλό, για τις δημιουργίες μας και φτιάχνουμε τον δικό μας...
Πόσες φορές δεν έχουμε χάσει αυτές τις μικροσκοπικές ασφάλειες, τα κουμπώματα ή στοπ,...
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Πείτε μας την άποψή σας για το άρθρο αυτό. Μας ενδιαφέρει!
Στείλτε το σχόλιο σας, το οποίο θα δημοσιευθεί σε λίγες ώρες. Link προς την ιστοσελίδα σας, είναι δεκτά.