Τι μπορώ να κάνω με τα γλειφιτζούρια, που περίσεψαν;

Γυρίστε τα ανάποδα και χρησιμοποιήστε τα σαν κουταλάκι, για να γλυκάνετε τον καφέ, το τσάϊ ή το γάλα σας.  Το γλειφιτζούρι, θα λυώσει αργά μέσα στο ζεστό ρόφημα και θα του δώσει επι πλέον και μια ιδιαίτερη γεύση, λόγω του ότι η καραμέλα έχει βράσει.  Μην σας ανησυχεί, αν έχει άρωμα π.χ. φράουλας, είναι τόσο λεπτό, που ούτε καν θα γίνει αντιληπτό μέσα στο ζεστό ρόφημα.  Να μην ξεχνάμε ότι όλο και περισσότεροι επιλέγουν καφέ φίλτρου ή τσάϊ με διάφορες γεύσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πείτε μας την άποψή σας για το άρθρο αυτό. Μας ενδιαφέρει!
Στείλτε το σχόλιο σας, το οποίο θα δημοσιευθεί σε λίγες ώρες. Link προς την ιστοσελίδα σας, είναι δεκτά.

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Recent Posts Widget

ΜΕΛΕΤΗ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ ΓΙΑ ΤΟ INTERNET

ΜΕΛΕΤΗ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ ΓΙΑ ΤΟ INTERNET
ΜΠΕΣ ΣΤΟ INTERNET ΜΕ ΕΝΑ ΜΟΝΟ ΚΛΙΚ