Τι μπορώ να κάνω με τις φράουλες, που έμειναν;

Φτιάξατε ένα μπωλ φράουλες με ζάχαρη και έμειναν και την άλλη μέρα είναι για πέταμα;  Πάντως μην τις πετάξετε!  Φτιάξτε γρανίτα φράουλα και δεν θα μείνει σταγονίτσα.  Βάλτε τις φράουλες με τον χυμό τους και επί πλέον 1 ποτήρι ζάχαρη στο multi, να γίνουν πουρές.  Βάλτε τις με το multi στην κατάψυξη και μετά από 2 περίπου ώρες, όταν θα έχουν αρχίσει να παγώνουν, βγάλτε το multi και ξαναχτυπήστε τις.  Τις αφήνετε άλλες 2 ώρες στην κατάψυξη και επαναλαμβάνετε.  Όταν παγώσουν ικανοποιητικά (όχι να γίνουν πέτρα, αν και με την ζάχαρη, που περιέχουν, αυτό είναι λίγο δύσκολο), τις αδειάζετε σε ένα τάπερ και ανακατεύετε καλά με ένα πηρούνι.  Αν μείνει γρανίτα, πράγμα απίθανο, ανακατεύετε κάθε φορά με ένα πηρούνι, όταν είναι να σερβίρετε.  Δείτε περισσότερες Συνταγές για Γρανίτα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πείτε μας την άποψή σας για το άρθρο αυτό. Μας ενδιαφέρει!
Στείλτε το σχόλιο σας, το οποίο θα δημοσιευθεί σε λίγες ώρες. Link προς την ιστοσελίδα σας, είναι δεκτά.

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Recent Posts Widget

ΜΕΛΕΤΗ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ ΓΙΑ ΤΟ INTERNET

ΜΕΛΕΤΗ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ ΓΙΑ ΤΟ INTERNET
ΜΠΕΣ ΣΤΟ INTERNET ΜΕ ΕΝΑ ΜΟΝΟ ΚΛΙΚ