- Ρίξτε λίγη γκαζόζα πάνω από την πιατέλα με τα κομμένα φρούτα, λίγο πριν τα σερβίρετε. Όχι μόνο θα τα γλυκάνει και θα τους δώσει μια ενδιαφέρουσα γεύση, αλλά θα τα προστατέψει και από το πρόωρο μαύρισμα.
- Γεμίστε την παγοθήκη με γκαζόζα και βάλτε την στην κατάψυξη. Τα παγάκια με την γκαζόζα, θα βγάζουν φυσαλίδες και θα δώσουν μια ενδιαφέρουσα εκδοχή στα κοκτέϊλ.
- Αντί για νερό ή χυμό, δοκιμάστε λίγη γκαζόζα στις συνταγές σας με ζύμη. Λένε ότι η ζύμη της τάρτας, γίνεται πιο τραγανή και πιό τριφτή στο ψήσιμο. Οι τηγανήτες θα γίνουν τραγανές και με τρυπούλες.
- Ραντίστε τα φύλλα για την τυρόπιτα με μεταλλικό νερό ή σόδα. Θα γίνουν πιο τραγανά, όταν ψηθούν.
Τι μπορώ να κάνω με μια Γκαζόζα;
Να μερικές ιδέες, που μπορεί να σας βοηθήσει μια γκαζόζα (7up, Sprite, σόδα, μεταλλικό ανθρακούχο νερό ή άλλο):
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Πείτε μας την άποψή σας για το άρθρο αυτό. Μας ενδιαφέρει!
Στείλτε το σχόλιο σας, το οποίο θα δημοσιευθεί σε λίγες ώρες. Link προς την ιστοσελίδα σας, είναι δεκτά.