Φτιάχνω Θήκη για Κρεμοσάπουνο από Βαζάκια

Μέσα σε εκατοντάδες αναρτήσεις στο internet, για θήκες κρεμοσάπουνου, φτιαγμένες στο χέρι, από γυάλινα βαζάκια, ξεχωρίσαμε αυτήν στο Love Grows Wild, για την απλότητα και τα λιγοστά υλικά, που κάνουν την όλη κατασκευή παιχνιδάκι λίγων λεπτών.

Χρειαζόμαστε ένα γυάλινο βαζάκι, με το καπάκι του, από μαρμελάδα κλπ, την βαλβίδα του σπρέι, από οποιαδήποτε παλιά θήκη κρεμοσάπουνου, λίγη κόλα, ένα καρφί και ένα σφυράκι.


Οδηγίες:
Στο κέντρο από το μεταλλικό καπάκι του γυάλινου βάζου, σχεδιάζουμε για οδηγό το περίγραμμα της βαλβίδας του σπρέι που θα προσαρμόσουμε επάνω του.


Με το σφυρί και το καρφάκι και με οδηγό το περίγραμμα, ανοίγουμε τρυπούλες στο καπάκι, για να μπορέσουμε στην συνέχεια να αφαιρέσουμε το μικρό αυτό κομμάτι, δημιουργώντας την τρύπα, που θα εισχωρήσει η βαλβίδα.  Εναλλακτικά μπορεί να χρησιμοποιηθεί και τρυπάνι, αν υπάρχει, αλλά δεν είναι απαραίτητο, γιατί συνήθως, αν όχι πάντα, τα καπάκια αυτά είναι από αλουμίνιο, που είναι πολύ εύκαμπτο υλικό και τρυπιέται/κόβεται σχετικά εύκολα.

Περνάμε μέσα από την τρυπούλα την βαλβίδα και κρατώντας την ακίνητη, βάζουμε στο κάτω μέρος λίγη κόλα ή λίγη σιλικόνη ελαστική, για να την κρατήσουμε σταθερή, όταν θα είναι σε λειτουργία.  Μπορεί να χρειαστεί να κοντύνουμε λίγο το σωληνάκι της βαλβίδας, για να χωράει στο γυάλινο βάζο μας, αν είναι πολύ μακρύ.


Η θήκη για κρεμοσάπουνο είναι έτοιμη.  Προαιρετικά, αν θέλουμε μπορούμε να βάψουμε το καπάκι, με σπρέι, για να ταιριάζει με το χρώμα της βαλβίδας ή για διακοσμητικούς λόγους, αλλά και έτσι αν το αφήσουμε, το περιεχόμενο έχει τα δικά του χρώματα.

Φτιάξτε το - Χαρείτε το!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πείτε μας την άποψή σας για το άρθρο αυτό. Μας ενδιαφέρει!
Στείλτε το σχόλιο σας, το οποίο θα δημοσιευθεί σε λίγες ώρες. Link προς την ιστοσελίδα σας, είναι δεκτά.

FOLLOW US

ΜΕΛΕΤΗ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ ΓΙΑ ΤΟ INTERNET

ΜΕΛΕΤΗ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ ΓΙΑ ΤΟ INTERNET
ΜΠΕΣ ΣΤΟ INTERNET ΜΕ ΕΝΑ ΜΟΝΟ ΚΛΙΚ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Recent Posts Widget

ΑΠΟΚΤΗΣΕ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΣΕΛΙΔΑ ΣΤΟ INTERNET

ΑΠΟΚΤΗΣΕ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΣΕΛΙΔΑ ΣΤΟ INTERNET
Επαγγελματικές Ιστοσελίδες, Διαφημιστικά banner, Καλάθι αγορών