Γρήγορο Προσάναμμα για το Τζάκι

Ξεμείνατε από προσάναμμα για το τζάκι; Πάρτε ένα κομμάτι από εφημερίδα και τυλίξτε το σφιχτά, στρίβοντας το, να γίνει σαν κορδόνι.  Διπλώστε το "κορδόνι" στην μέση και δέστε την άκρη σφιχτά με ένα σπάγγο, για να μην ανοίξει.  Ετοιμάστε από πριν μερικά προσανάμματα από εφημερίδα και φυλάξτε τα δίπλα στο τζάκι, μαζί με τα ξύλα, για να τα έχετε έτοιμα, όταν χρειαστούν.

Μπορείτε ακόμη να τυλίξετε μέσα σε παλιές εφημερίδες ξερά κομμάτια ξύλου, που ανάβουν εύκολα, όπως ξερά κουκουνάρια, χρησιμοποιημένα αλλά στεγνά ξύλα κανέλλας, ξερά κλωνάρια θυμάρι κλπ. Φτιάξτε ένα μικρό πακέτο, σαν καραμέλα, δέστε τα δύο άκρα του πακέτου σφιχτά με σπάγγο και χρησιμοποιήστε το στην θέση του προσανάμματος.

Με τον ίδιο τρόπο μπορείτε να αξιοποιήσετε και τα ρολά από τα χαρτιά υγείας, γεμίζοντας τα σφιχτά με παρόμοια υλικά με πιο πάνω.

Εξ ίσου καλά μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και αποξηραμένες φλούδες από πορτοκάλι. Τα έλαια στην φλούδα αναφλέγονται εύκολα και αποτελούν ένα πρώτης τάξης προσάναμμα, για να ξεκινήσετε την φωτιά στο τζάκι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πείτε μας την άποψή σας για το άρθρο αυτό. Μας ενδιαφέρει!
Στείλτε το σχόλιο σας, το οποίο θα δημοσιευθεί σε λίγες ώρες. Link προς την ιστοσελίδα σας, είναι δεκτά.

FOLLOW US

ΜΕΛΕΤΗ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ ΓΙΑ ΤΟ INTERNET

ΜΕΛΕΤΗ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ ΓΙΑ ΤΟ INTERNET
ΜΠΕΣ ΣΤΟ INTERNET ΜΕ ΕΝΑ ΜΟΝΟ ΚΛΙΚ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Recent Posts Widget

ΑΠΟΚΤΗΣΕ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΣΕΛΙΔΑ ΣΤΟ INTERNET

ΑΠΟΚΤΗΣΕ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΣΕΛΙΔΑ ΣΤΟ INTERNET
Επαγγελματικές Ιστοσελίδες, Διαφημιστικά banner, Καλάθι αγορών