Χριστούγεννα με ... Λιτότητα - Χριστουγεννιάτικο Ημερολόγιο

Μια συνήθεια που ενθουσιάζει τους μικρούς, χωρίς ν' αφήνει αδιάφορους και τους μεγάλους.  Φτιάξτε ένα Χριστουγεννιάτικο Ημερολόγιο τοίχου και φιλοδωρήστε τους δικούς σας με γλυκές εκπλήξεις, μία για κάθε ημέρα του Δεκεμβρίου.  Θα χρειαστείτε μικρά κουτάκια, που θα βρείτε στα καταστήματα με υλικά συσκευασίας και αυτοκόλλητα τοίχου για να τα κολλήσετε στον τοίχο, έτσι που να σχηματίζουν την φιγούρα ενός ελάτου.  Κλείστε μέσα στα κουτάκια σοκολατάκια, καραμέλες, μικρά κέϊκ ή και μικροαντικείμενα, μια μικρή έκπληξη, που ανεβάζει το εορταστικό κλίμα, μέρα με την μέρα.
Διακοσμείστε τα κουτάκια με κορδέλες, αστεράκια, μπαλίτσες, γιρλάντες, αυτοκόλλητα ή ότι σας υποδείξει η φαντασία σας.  Τίποτα δεν είναι υπερβολικό στα μάτια των παιδιών.  Μπορείτε να τυλίξετε τα κουτάκια με χαρτί ή να τα αφήσετε έτσι, αλλά στην περίπτωση αυτή δεν θα μπορείτε να δείτε ποια κουτιά έχουν ανοίξει οι ... ζαβολιάρηδες.  Βάλτε ένα αστέρι στην κορυφή του δέντρου που σχηματίζουν τα κουτάκια.  Μπορείτε επίσης να γράψετε με μαρκαδόρο τις ημέρες επάνω στα κουτάκια, για να θυμίζετε στους ... ξεχασιάρηδες ποιό κουτάκι πρέπει να ανοίξουν κάθε φορά.
Τέλος μπορείτε μαζί με την γλυκειά έκπληξη να βάλετε μέσα στα κουτάκια και χιουμοριστικά σημειώματα ή απλά memo με τις δουλειές που έχουν αναλάβει να κάνουν τα παιδιά, την κάθε ημέρα μέχρι τα Χριστούγεννα, μέσα στα πλαίσια της προετοιμασίας του σπιτιού.  Σε κάποια τυχαία κουτάκια μπορείτε να βάλετε και extra χαρτζιλίκι, ανεβάζοντας το ... θερμόμετρο και την έξαψη των παιδιών ακόμη περισσότερο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πείτε μας την άποψή σας για το άρθρο αυτό. Μας ενδιαφέρει!
Στείλτε το σχόλιο σας, το οποίο θα δημοσιευθεί σε λίγες ώρες. Link προς την ιστοσελίδα σας, είναι δεκτά.

FOLLOW US

ΜΕΛΕΤΗ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ ΓΙΑ ΤΟ INTERNET

ΜΕΛΕΤΗ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ ΓΙΑ ΤΟ INTERNET
ΜΠΕΣ ΣΤΟ INTERNET ΜΕ ΕΝΑ ΜΟΝΟ ΚΛΙΚ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Recent Posts Widget

ΑΠΟΚΤΗΣΕ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΣΕΛΙΔΑ ΣΤΟ INTERNET

ΑΠΟΚΤΗΣΕ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΣΕΛΙΔΑ ΣΤΟ INTERNET
Επαγγελματικές Ιστοσελίδες, Διαφημιστικά banner, Καλάθι αγορών