Τσάντες από δώρα - Τι τις κάνουμε;

Ανταλλάξαμε τα δωράκια μας και μας έμειναν ένα σωρό πανέμορφες τσαντούλες, που λυπόμαστε (και δικαίως) να πετάξουμε, ελπίζοντας να τις χρησιμοποιήσουμε κάποια στιγμή στο μέλλον. Αν δεν θέλουμε όμως να περιμένουμε, ας σκεφτούμε μερικές γρήγορες λύσεις να τις αξιοποιήσουμε.

  1. Καπελάκια για το παιδικό πάρτυ: Πολύχρωμα, όλα διαφορετικά μεταξύ τους, με ένα απλό λαστιχάκι για να κρατιούνται πάνω στα παιδικά κεφαλάκια ή και χωρίς, κόψτε τις τσαντούλες, σύμφωνα με το σχέδιο της εικόνας, προτιμώντας αυτές που είναι από χοντρό χαρτί, κολλήστε - συρράψτε τα καπελάκια και το λαστιχάκι και έτοιμοι για το παιδικό πάρτυ. Αφήστε τα παιδιά να σας βοηθήσουν με την συναρμολόγηση.
  2. Σημειωματάριο με εξώφυλλο: Έχουμε άχρηστα χαρτιά από εκτυπώσεις του printer, που προσπαθούμε να αξιοποιήσουμε από την ατύπωτη πλευρά για πρόχειρες σημειώσεις; Κόβωντας και κολλώντας μερικά χαρτιά μαζί και βάζοντας τους για εξώφυλλο μια κομμένη τσαντούλα, μπορούμε να έχουμε τα χαρτάκια μας συμμαζεμένα σε μπλοκάκι και πιο συμπαθητικά. Πιάστε πολλά χαρτιά μαζί και κρατήστε τα σφιχτά σε πακέτο με 2 κλιπ.  Περάστε την ράχη του πακέτου με 2-3 στρώματα κόλλας που θα απλώσετε με πινελάκι. Κολλήστε στην ράχη για πρόσθετη ενίσχυση αυτοκόλλητη χαρτοταινία. Κολλήστε το εξώφυλο που κόψατε από την τσαντούλα στο μπροστινό και στο τελευταίο χαρτί του πακέτου και χαρείτε το σημειωματάριο σας. 


  3. Ευχετήριες κάρτες: Τσαντούλες από χοντρό χαρτί με παραστάσεις, μπορούν εύκολα να μετατραπούν σε ευχετήριες κάρτες, δείχνοντας την ευαισθησία μας για το περιβάλλον. Κόψτε το μοτίβο που σας αρέσει, διπλώστε το στην μέση, κολλήστε εσωτερικά ένα λευκό χαρτί διπλωμένο στην ίδια διάσταση, γράψτε το μήνυμα σας, με υποσημείωση για την προέλευση της κάρτας και στείλτε τις ευχές σας ή τις ευχαριστίες σας.

Έχετε κι άλλες ιδέες; Μοιραστείτε τις ΕΔΩ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πείτε μας την άποψή σας για το άρθρο αυτό. Μας ενδιαφέρει!
Στείλτε το σχόλιο σας, το οποίο θα δημοσιευθεί σε λίγες ώρες. Link προς την ιστοσελίδα σας, είναι δεκτά.

FOLLOW US

ΜΕΛΕΤΗ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ ΓΙΑ ΤΟ INTERNET

ΜΕΛΕΤΗ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ ΓΙΑ ΤΟ INTERNET
ΜΠΕΣ ΣΤΟ INTERNET ΜΕ ΕΝΑ ΜΟΝΟ ΚΛΙΚ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Recent Posts Widget

ΑΠΟΚΤΗΣΕ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΣΕΛΙΔΑ ΣΤΟ INTERNET

ΑΠΟΚΤΗΣΕ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΣΕΛΙΔΑ ΣΤΟ INTERNET
Επαγγελματικές Ιστοσελίδες, Διαφημιστικά banner, Καλάθι αγορών