Κλαδιά για την Οργάνωση των Κοσμημάτων

Λοιπόν ο χειμώνας πάει προς το τέλος του, η διάθεση ανεβαίνει και η εποχή καλεί για ανανέωση. Τι θα λέγατε για λίγη τακτοποίηση; Όλα εκείνα τα κοσμήματα, μέσα στα συρτάρια ή και έξω από αυτά, κρεμασμένα στα χερούλια από τις πόρτες, ακουμπισμένα εδώ κι εκεί, μέσα στις τσάντες ή στα χιλιάδες κουτάκια, με τις αλυσίδες μπερδεμένες και τα κρεμαστά σκουλαρίκια άφαντα, τι θα λέγατε να μαζευτούν σε ένα μέρος, όπου θα τα βρίσκετε εύκολα και θα αποτελέσουν και στοιχείο διακόσμησης;

Λοιπόν ο καιρός το επιτρέπει, γι' αυτό ας εκδράμουμε στα δάση και τους κήπους, σε αναζήτηση ... κλαδιών από τα δέντρα. Διαλέξτε ένα - δύο κλαδιά, να είναι αρκετά χοντρά, κόψτε τα ψιλά, αδύναμα παρακλάδια, ξύστε λίγο την επιφάνεια, αν έχουν σαθρά σημεία, βάψτε τα ή περάστε τα με βερνίκι ξύλου και χρησιμοποιήστε τα, για να κρεμάσετε τα κοσμήματα και να διακοσμήσετε τον χώρο σας.

Μπορείτε να στηρίξετε τα κλαδιά μέσα σ' ένα βαρύ βάζο με διακοσμητικά βότσαλα ή να τα "φυτέψετε" μέσα σε γλαστράκια, χρησιμοποιώντας χαλίκι, τσιμέντο ή και χώμα. Αν τα κλαδιά σας έχουν ακόμα λίγα φύλλα επάνω, δεν ενοχλούν, θα πέσουν μόνα τους κάποια στιγμή. Όμορφα, δροσερά και παιχνιδιάρικα τα κλαδιά σας θα φιλοξενήσουν κολιέ, αλυσίδες, σκουλαρίκια, βραχιόλια και δαχτυλίδια, για πολύ καιρό, βάζοντας τέλος στην ακαταστασία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πείτε μας την άποψή σας για το άρθρο αυτό. Μας ενδιαφέρει!
Στείλτε το σχόλιο σας, το οποίο θα δημοσιευθεί σε λίγες ώρες. Link προς την ιστοσελίδα σας, είναι δεκτά.

FOLLOW US

ΜΕΛΕΤΗ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ ΓΙΑ ΤΟ INTERNET

ΜΕΛΕΤΗ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ ΓΙΑ ΤΟ INTERNET
ΜΠΕΣ ΣΤΟ INTERNET ΜΕ ΕΝΑ ΜΟΝΟ ΚΛΙΚ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Recent Posts Widget

ΑΠΟΚΤΗΣΕ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΣΕΛΙΔΑ ΣΤΟ INTERNET

ΑΠΟΚΤΗΣΕ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΣΕΛΙΔΑ ΣΤΟ INTERNET
Επαγγελματικές Ιστοσελίδες, Διαφημιστικά banner, Καλάθι αγορών