Διακόσμηση για Πάρτυ με Χαρτοπετσέτες

Η ιδεά είναι απλή και το υλικό (χαρτοπετσέτες) εύκολο να το βρεις και να το επεξεργαστείς. Φτιάχνουμε διακοσμητικά για το πάρτυ, κόβοντας χρωματιστές χαρτοπετσέτες σε σχήματα που θυμίζουν λουλούδια, καρδιές, σπιτάκια κ.α. Διπλώνουμε μια χαρτοπετσέτα στα δύο και μετά στα τέσσερα, κατά μήκος, έτσι ώστε να προκύψει ένα σχήμα σαν κώνος ανάποδος ή σαν χωνάκι παγωτού. Κόβουμε με ένα ψαλίδι την βάση του κώνου (το φαρδύ μέρος από το χωνάκι) κυκλικά. Ανοίγουμε την χαρτοπετσέτα και το λουλούδι μας είναι έτοιμο να χρησιμοποιηθεί στο τραπέζι σαν σουπλά, σαν σουβερ ή απλά σαν συμπλήρωμα της όλης διακόσμησης.

 Κόβοντας την μύτη του κώνου, το σχέδιο μας μετατρέπεται σε στεφάνι και δοκιμάζοντας διαφορετικά κοψίματα, τα λουλούδια μας μπορούν να αποκτήσουν διάφορα εξωτικά σχήματα. Κόβοντας χαρτοπετσέτες μικρότερου μεγέθους και λίγο μεγαλύτερες, αλλά σε διαφορετικούς τόνους του ίδιου χρώματος και βάζοντας την μία επάνω στην άλλη, έχουμε ένα διακριτικό χρωματικό εφέ tone-sur-tone.
Κόβοντας με την ίδια λογική, χρωματιστό χαρτόνι αντί για χαρτοπετσέτες, μπορούμε να φτιάξουμε λουλούδια, που αν τα τρυπήσουμε στο κέντρο και περάσουμε π.χ. ένα γλυφιτζούρι, έχουμε ένα μπουκέτο ... γλυκίσματα, με κοτσάνι, που μπορεί να μπει σ' ένα ανθοδοχείο, για το παιδικό πάρτυ ή επάνω στα πιάτα, με το όνομα του κάθε καλεσμένου γραμμένο επάνω.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πείτε μας την άποψή σας για το άρθρο αυτό. Μας ενδιαφέρει!
Στείλτε το σχόλιο σας, το οποίο θα δημοσιευθεί σε λίγες ώρες. Link προς την ιστοσελίδα σας, είναι δεκτά.

FOLLOW US

ΜΕΛΕΤΗ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ ΓΙΑ ΤΟ INTERNET

ΜΕΛΕΤΗ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ ΓΙΑ ΤΟ INTERNET
ΜΠΕΣ ΣΤΟ INTERNET ΜΕ ΕΝΑ ΜΟΝΟ ΚΛΙΚ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Recent Posts Widget

ΑΠΟΚΤΗΣΕ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΣΕΛΙΔΑ ΣΤΟ INTERNET

ΑΠΟΚΤΗΣΕ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΣΕΛΙΔΑ ΣΤΟ INTERNET
Επαγγελματικές Ιστοσελίδες, Διαφημιστικά banner, Καλάθι αγορών