Πάνινη Τσάντα Μεταφοράς για Κούτσουρα

Τσάντα με ξύλινα χερούλια
Θα έχετε παρατηρήσει την βρωμιά που δημιουργείται από τα κούτσουρα, που μεταφέρονται μέσα - έξω στο σπίτι, κάθε φορά που χρειάζεται, ν' ανάψουμε το τζάκι. Το σπίτι και τα ρούχα γεμίζουν πριονίδια και ναι, το να μεταφέρεις περισσότερα από δυο κούτσουρα κάθε φορά, δεν είναι το ευκολότερο πράγμα στον κόσμο. Αποφασίστε να φτιάξετε μια τσάντα μεταφοράς και σκεφτείτε πόσα προβλήματα λύνει και πόσο εύκολη είναι στην κατασκευή της.

Ποδιά που γίνεται τσάντα μεταφοράς
Χρειάζεται μόνο ύφασμα όπως αυτό που φτιάχνουμε τις τέντες ή τις καρέκλες σκηνοθέτη και 2 κοντάρια ξύλινα για χερούλια.

Αν δεν έχετε ραπτομηχανή, μπορεί να ραφτεί και στο χέρι με χοντρή βελόνα και νήμα και αραιές, μεγάλες βελονιές. Μπορείτε επίσης να την δώσετε να σας την ράψουν στα ειδικά καταστήματα, που κάνουν επιδιορθώσεις ενδυμάτων ή σε κάποιον που ράβει τέντες ή τέλος και σε κάποιον τσαγκάρη, που διαθέτει ραπτομηχανή.
Χερούλια από παλιά τσάντα
Για περισσότερη αντοχή, καλό είναι να το "φοδράρετε" με ένα ίδιο κομμάτι πανί.  Επειδή το ράψιμο (ειδικά αν γίνει στο χέρι) θα είναι δύσκολο, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κόλλα και να κολλήσετε το δεύτερο κομμάτι (την "φόδρα") ή ακόμη και για να στριφώσετε τις άκρες της τσάντας.
Χερούλια από σακ-βουαγιάζ






Για να αποφύγετε τα πολλά κοψίματα και ραψίματα, μπορείτε να ράψετε επάνω στο πανί, έτοιμα χερούλια, που περισσεύουν συνήθως από σακ-βουαγιάζ ή από παλιές τσάντες.  Επίσης, μπορείτε αντί για πανί, να χρησιμοποιήσετε ένα παλιό σακ-βουαγιάζ, κόβοντας απλά και πετώντας τα 2 πλαϊνά.  Θα δείτε εδώ εικόνες, που βρήκαμε στο internet, με διάφορες εκδοχές, όλες πολύ ενδιαφέρουσες.
Αν αποφασίσετε να ράψετε την τσάντα, ένα κομμάτι πανί 50Χ100 εκατοστά (δύο κομμάτια, αν την φοδράρετε) είναι αρκετό για μια μεγάλη τσάντα.  Καλή επιτυχία!
Σχεδιάγραμμα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πείτε μας την άποψή σας για το άρθρο αυτό. Μας ενδιαφέρει!
Στείλτε το σχόλιο σας, το οποίο θα δημοσιευθεί σε λίγες ώρες. Link προς την ιστοσελίδα σας, είναι δεκτά.

FOLLOW US

ΜΕΛΕΤΗ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ ΓΙΑ ΤΟ INTERNET

ΜΕΛΕΤΗ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ ΓΙΑ ΤΟ INTERNET
ΜΠΕΣ ΣΤΟ INTERNET ΜΕ ΕΝΑ ΜΟΝΟ ΚΛΙΚ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Recent Posts Widget

ΑΠΟΚΤΗΣΕ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΣΕΛΙΔΑ ΣΤΟ INTERNET

ΑΠΟΚΤΗΣΕ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΣΕΛΙΔΑ ΣΤΟ INTERNET
Επαγγελματικές Ιστοσελίδες, Διαφημιστικά banner, Καλάθι αγορών