Πασχαλινά δαντελένια καλαθάκια για τα αυγά

Αν έχετε πετσετάκια φτιαγμένα με το βελονάκι, αξιοποιήστε τα και φτιάξτε πρωτότυπα Πασχαλινά καλαθάκια, που μπορείτε να γεμίσετε με σοκολάτες, αυγουλάκια κ.λ.π. Φτιάξτε πρώτα το διάλυμα, για το κολλάρισμα. Αναμίξτε 1/4 του φλυτζανιού άμυλο αραβοσίτου (υπάρχει στα σούπερ-μάρκετ) με 1,5 φλυτζάνι κρύο νερό, να διαλυθεί καλά. Βάλτε το μίγμα στην φωτιά, να πήξει σαν κρέμα και να γίνει διάφανο. Μόλις κρυώσει, βουτήξτε μέσα ένα στρογγυλό πετσετάκι, να απορροφήσει αρκετά. Στίψτε το πετσετάκι καλά και απλώστε το επάνω σε ένα μπωλ, που το έχετε γυρίσει ανάποδα. Φορμάρετε το πετσετάκι γύρω από το μπωλ με τα χέρια και το αφήνετε να στεγνώσει. Βγάλτε το προσεκτικά από το μπωλ και το πασχαλινό καλαθάκι σας είναι έτοιμο. Χρησιμοποιήστε διαφορετικά σχήματα μπωλ για να φτιάξετε διαφορετικού μεγέθους καλαθάκια.

2 σχόλια:

  1. Πολύ χαίρομαι που σας βρήκα!!!! Είναι εξαιρετική πρόταση και θα την εφαρμόσω σίγουρα!!!!!Τρέχω να διαβάσω και άλλες υπεροχες ιδέες σας!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μαρία σ' ευχαριστούμε για το σχόλιο σου. Τα ίδια καλαθάκια μπορούν να γεμίσουν και με Χριστουγεννιάτικες μπάλλες και γιρλάντες και είναι π α ν ε μ ο ρ φ α!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Πείτε μας την άποψή σας για το άρθρο αυτό. Μας ενδιαφέρει!
Στείλτε το σχόλιο σας, το οποίο θα δημοσιευθεί σε λίγες ώρες. Link προς την ιστοσελίδα σας, είναι δεκτά.

FOLLOW US

ΜΕΛΕΤΗ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ ΓΙΑ ΤΟ INTERNET

ΜΕΛΕΤΗ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ ΓΙΑ ΤΟ INTERNET
ΜΠΕΣ ΣΤΟ INTERNET ΜΕ ΕΝΑ ΜΟΝΟ ΚΛΙΚ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Recent Posts Widget

ΑΠΟΚΤΗΣΕ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΣΕΛΙΔΑ ΣΤΟ INTERNET

ΑΠΟΚΤΗΣΕ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΣΕΛΙΔΑ ΣΤΟ INTERNET
Επαγγελματικές Ιστοσελίδες, Διαφημιστικά banner, Καλάθι αγορών